Brugskunst

Gæt gæt gæt

Mit navn står med prikker – gæt gæt gæt 🙂

Hjemme hos har Krishnan modtaget fine gækkebreve fra sine kusiner og han vil selvfølgelig gerne sende gækkebreve tilbage til alle sine kusiner samt bedsteforældre. Dog er vi ikke enige om, at der skulle stå gæk eller gæt, men han ønskede gæt, da det er meningen, at de skal gætte 🙂 Det var en hyggelig aktivitet, mens lillesøster tog sin middagslur. Der elsker jeg og lave noget med Krishnan, fordi min fulde opmærksomhed kan være på ham.

Det er lidt vildt for mig, da jeg sidste år skulle hjælpe ham med at folde, klippe og skrive til i år, hvor han stort set klare det hele selv. Jeg støttede ham med at folde det første gækkebrev og derfra insisterede på at gøre resten selv. Jeg burde være stolt og kun stolt, men en lille følelse af “noget andet, som gør lidt ondt i mors hjerte” vokser også 🙂

Nu glæder jeg mig til at afslutte min 16 timers vagt, så jeg kan komme hjem til banditterne. Fordi i morgen går turen til postkassen med de fine gækkebreve<3

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *