Livsstil

10 dags udfordring – 15.000 skridt

Hejsa kæreste læsere:)

Jeg har haft flere af jer, som sender mig billeder af jeres “topseje” resultater af dagens skridt og derfor vil jeg i dag lave denne udfordring og håbe på, at i er med på den:) Jeg er selv for alvor kommet i gang og nogle dage er bedre end andre. Men jeg nyder og presse mig selv lidt på de gode dage og har også indset, at det er altså ikke let og nå 15.000 skridt. Jeg har altid set mig som en der er temmelig meget i bevægelse, men det var ikke alle dage, at jeg passerede 10.000 skridt. Nu vil jeg have det sjovt med at nå de skridt om dagen:-)

10 dags udfordring – 15.000 skridt :

Vi starter fredag den 12 marts og slutter søndag den 21 marts. Vi skal på de her ti dage prøve og nå 15.000 skridt om dagen. Alt over er bare cremen på toppen, men vi sigter efter 15.000 skridt. I kan skrive til mig via bloggens facebook side eller sende en besked på min instagram kathirajah. Så laver jeg en gruppe med os, som er med udfordringen 🙂

Formålet med gruppen er, at vi kan støtte, motiverer og heppe på hinanden. Det skal være sjovt og venskabeligt, mens vi har fokus på sundheden<3 Men det er også helt i orden, hvis man ønsker og være med i udfordringen og ikke en del af gruppen. Alt er nemlig okey:-)

Rigtig dejlig torsdag til jer alle 🙂

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *