Brugskunst

Omaggio med tørret siv græs

I disse dage nyder jeg og komme ud med børnene. Solen skinner smukt og selvom det ikke er varmt, så er det bare en dejlig følelse og være ude. Det er også godt for os alle sammen med frisk luft, så jeg prøver og lægge det ind, så børnene og jeg er ude to gange i løbet af dagen.

Forleden gik vi en tur ned til parken, hvor der er en lille sø. Mens ungerne legede, så fik jeg lavet en lille buket af tørret siv græs, som skulle med hjem. Jeg havde lige den perfekte Omaggio vase i perlemor fra Kähler til dem.

For nogle år siden, så fik jeg serien med perlemor i tre forskellige størrelser af Thino og jeg synes stadig, at de er så flotte. Den store vase er helt perfekt til de her lidt lange eller større bundter. Så nu pryder de fint på kontoret 🙂

Nu vil jeg smutte i seng, da trætheden fra 16- timers vagt stadig sidder i mig og den skal altså soves væk, så jeg er frisk og klar til “lilleweekend” 🙂

Dejlig aften til jer alle.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *