Brugskunst

Påskepynt

Påsken lander først i slutning af marts måned, men hjemme hos os har vi valgt og sige, at nu må der gerne pyntes op til påske. Så jeg har været en tur op på loftet og hente kasserne med påskepynt.

Krishnan må have arvet mine gener på det område ( hi hi hi), fordi han elsker og hjælpe med at pynte. Vi er måske ikke helt så enige i om, hvordan tingene skal placeres 🙂 Men det super hyggeligt og spreder en dejlig stemning i huset.

Forleden var vi alle ud og gå en aften tur og Frøken Thiya hjalp mig med at få grenene med hjem, så de kunne bruges til påskeæggene. Jeg har hidtil samlet på påskeæg fra Royal Copenhagen, men i år fik jeg påskeæggene fra Kâhler Hammershøi til Valentines. De er mindre i størrelsen, men stadig så fine <3 De passer rigtig godt til de mindre grene. Nu krydser jeg fingre for, at påskepynten har bedre held end vores julepynt, da vores Frøken Thiya gerne vil lege ( læs smadre) med pyntet 😉

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *