Livsstil

Bitcoin, invest og boligmarked.

1. Marts – velkommen du skønne:)

Jeg er meget glad i dag. Nej, faktisk er jeg lykkelig:) Jeg har i nogle uger været træt og energien var lav. Jeg troede, at meget af det skyldtes arbejdet, men på en gåtur indså jeg, at det var faktisk mit ægteskab.

Jeg er gift med jordens skønneste fyr, men også en fyr med meget krudt i bagdelen, når det kommer til økonomi og investeringer. Han elsker sit arbejde og får et kick ud af tale om investeringer, aktier, bitcoin, renters udviklinger, boligmarked og dens udvikling og selvfølgelig biler 😉 På mange måder var jeg klar over, hvad jeg sagde ja til, da jeg sagde JA til at gifte mig med ham. Det har også fungeret fint i mange år og jeg har lyttet aktivt med.

Men det seneste år er mine værdier begyndt og ændre sig. Jeg tror især, at det er kommet med børnene. Jeg var begyndt og fokuserer på, hvad der gør mig lykkelig og meget mere fokus på “nærvær”, ” at være tilfreds” og “nutid”. Jeg må hellere hurtigt nævne, at det ikke betyder, at jeg ikke elsker den materielle verden. Det gør jeg skam og Chanel Jumbo er stadig på HIT listen. Men det ene udelukker ikke det andet i min verden.

Jeg var begyndt og have fokus på nærvær, kærlighed og allervigtigst “AT FØLE”. Her kommer med min mand Thino ind i billedet. Jeg savnede og føle mere. Jeg er krebs og et af dem, som mærker alle følelser og også dem, som mangler 😉 Men ja, jeg savnede min nærhed og følelser til min mand. Jeg ved, at jeg elsker ham, men følelserne var dæmpet. Travlhed med børn, familien, aktiviteter, arbejder og meget mere tog vores tid. Men derfor vil jeg ikke give afkald på kærligheden og nærheden. Jeg indså, at jeg bliver nødt til at være den i vores forhold, som skal tage tyren ved hornet ( sikkert ret ofte) og det er til tider også en drænende opgave. Men det vi kan miste er langt større og vigtigere, så jeg tager gerne den rolle på mig.

Jeg indkaldt min mand til samtale lørdag aften. Her gjorde vi op. Jeg lagde kortene på bordet. Hvordan jeg så ham og hvorfor jeg var blevet fjern. Jeg tydeliggjorde mine behov. Det var faktisk grænseoverskridende, fordi jeg skulle faktisk blotte min sårbar side. Men tiden var inde.

Jeg fortalt ham ligeud, at enten var det mig ( kærlighed, nærvær og nutiden) ellers hans elskede race med investeringer. Når det er sagt, så vidste jeg godt, at vi på sigt skal finde en gylden middelvej. Fordi min mand elsker økonomi og det er hans hobby. Men det sagde jeg ikke til ham den aften.

Jeg fortalte min mand, at det allervigtigste i livet er nærvær og hvad vi føler. Det er det, som tæller. Alt det her vidste han jo godt, men min kære mand levede i den tanke, at han skal sikre mig og børnene i hoved og r(bipbip) i tilfælde af, at der skete ham noget. Øh hallo manse, men vi vil jo hellere have en nærværende far og mand end den sikring. Desuden har han vidst sikret os på alle planer, så ingen grund til at fortsætte på den sti. Så vi havde en kanon god snak og blev enige om vores værdier. Vi gjorde på en måde vores liv op og lagde strategier for, hvor vi lægge ind med handlinger.

Det er selvfølgelig en proces, men nu er vi startet<3 Vi skal være nærværende, så vi kan mærke kærligheden og nutiden. Thino har lagt ud med at slette temmelig mange aps på sin mobil, som netop omhandlede bitcoins, aktier, boligmarkedet – u name it;) Men det er en aktiv handling og jeg er tilfreds og lykkelig. Fordi bare allerede 48 timer har jeg en helt anden mand end i fredags. Han er meget mere glad og let. Han er taknemmelig, fordi jeg stoppede ham op. Milde maria – tak for den gode kommunikation<3

Om det er ægteskab, venskab, søskende eller andet, så er det så vigtigt, at man stopper op og taler om værdier. Fordi vores værdier danner os <3

TAK fordi du læste med og en dejlig mandag til dig <3

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *