Brugskunst

Eventkoordinator drømmen

For nogle år siden havde jeg søgt ind på Eventkoordinator uddannelsen og havde en drøm om at blive bryllupsplanlægger. Men så kom der børn ind i billedet og drømmen blev sat til side. Jeg drømmer ikke længere om at blive eventkoordinator, fordi lige nu forestiller jeg mig blot, at når vores børn flytter hjemmefra og jeg er kommet over den depression, som der naturligvis vil ramme mig (SUK & LOL), så skal jeg efterfølgende “recover” på en strand på Bali. Jeg har aftalt med min mand og veninder, hvordan hele forløbet skal foregå 😉

Men det jeg stadig savner er at pynte op. Den del elsker jeg <3 De her billeder er fra min venindes Chris´ bryllup samt min kusine Kalas reception. Jeg kommer nok ikke til at gøre det på samme plan igen, men savnet er der og jeg nyder og pynte op til børnenes fester. Nu er der snart Ninjago fødselsdag hjemme hos, da Krishnan bliver 5 år den 18 marts og det er bare lige noget for mor 🙂

Eventkoordinator var en drøm, som jeg har det helt fint med at give afkald på. Fordi jeg er afklaret med mine ressourcer de næste mange år også er der kommet nye drømme til. Desuden er der også børn nok i familien til at holde mit behov for pynte vedlige 🙂

Har i oplevet og give slip på drømme eller ønsker?

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *