• Blog

  Sisters

  Det er lidt sjovt, når jeg sidder og ser på billeder, som denne her og mange andre af mig og mine to søstre. Jeg smiler. Jeg er taknemmelig og jeg føler mig velsignet. Mine to bedsteveninder<3 Tak for billedet Mathi K:)

  Men vejen til vores stærke venskab har ikke altid været dans på lyserøde roser. Den del med at man pludselig mister sin sikkerhedsnet, vores mor, og kun har hinanden og en kæmpe sorg, som skal bearbejdes var ikke noget, som jeg kunne håndterer som 17 årig. Min vrede gik ud over mange af mine nærmeste og især mine søstre kunne jeg slet ikke med. Vi tacklede sorgen på hver sin måde og min kom som en kæmpe kaotiske ildkugle.

  I flere år forsøgte mine søstre og vise, at de gerne vil mig og støtte mig, men jeg havde mange up and downs. Gode perioder, hvor jeg var travlt optaget og ikke kunne mærke sorgen eller savnet og mega mørke nedture, hvor jeg var en bandit:) Jeg tror faktisk, at det første bedste skridt jeg gjorde for mig selv var at rejse til UK i seks måneder, hvor jeg ikke kendte nogen. Jeg arbejdede på en demens afdeling, hvor de kvindelig beboere blev min kærlighed og jeg kunne for første gang mærke en vis for glæde. Når jeg ser tilbage i dag – puha, hvor har jeg gået længe i mærket uden at vide, hvor jeg var på vej. Jeg var også som person ” enten-eller”. Enten var man min bedsteven eller så var man fjende. Det tog mig mange år, samtaler og enorm mange bøger samt psykologsamtaler at lære og finde en god balance til folk rundt om mig. Nu er det “ikke for tæt, ej for langt” principperne, som jeg ruler efter. Jeg er blevet dygtigere til at forventningsafstemme mine relationer, og har mærket den befriende energi, som det giver mig ved at placerer folk i de rigtige ringe rundt om mig. Men det at mine søstre og kusiner er mine bedsteveninder gør også, at jeg får vendt følelserne hos dem inden jeg handler på tingene. Jeg er ikke afhængig af venskaber, men taknemmelig for de mange gode venskaber, som jeg har.

  Vi, søstre er temmelig forskellige, når man lærer os at hinanden, men det er også charmen ved os. Vi kan korrigere hinanden, blive temmelig gale og skuffet, men vi skubber også hinanden fremad og griber, hvis den anden falder. Sisters for life<3

  I dag kan jeg slet ikke forstå, hvordan jeg kunne undvære dem i mit liv på daværende tidspunkt, men det var vel bare en del af en fase, som jeg også skulle igennem.  I dag går vi meget op i, at vores børn skal dyrke hinanden, fordi vi ved, hvilken værdi og styrke vi giver dem. De skal nemlig være der for hinanden. Være loyale og tro mod hinanden og rejse jorden rundt sammen – ligesom os<3

 • Blog

  3. Advent konkurrence – MK Aronia juice & 5 bodytatoos

  God aften og glædelig 3. advent 🙂

  Det er atter blevet tid til 3. Advents konkurrence på bloggen. Denne gang handler det om at pleje og stråle og derfor sponsorerer Muraj.dk 1 styk MK Aronia Juice & 5 styk bodytatoos til den heldige vinder.
  mk

  bodytatoo

  For at deltage i konkurrencen skal du følgende:

  Like Muraj på facebook
  Like 5smiles på facebok
  Skriv “MuRaj” som kommentar
  Du må meget gerne dele opslaget og tagge alle dem, som du har lyst til, men det er ikke et krav for at deltage.
  Konkurrencen slutter onsdag den 14 december klokken 12:00 og vi offentliggør den heldige vinder onsdag aften.

  Indlægget er sponsoreret MuRaj.dk

  Rigtig god søndag til jer alle:)

 • Blog

  2. advents konkurrence

  Glædelig 2. advent 🙂
  muraj øreringe

  I anledningen af 2. advent, så er vi klar til en ny konkurrence. Denne gang kan du blive den heldige vinder af to valgfrie øreringe, sponseret fra Muraj.dk.

  For at deltage i konkurrencen bedes du like Muraj facebook side og give konkurrence opslaget en like. Det er vigtigt, at du kommenterer på 5smiles.dk eller på MuRaj facebook page, at du deltager i konkurrencen, da vinderen findes blandt dem som har kommenteret.
  Konkurrencen går til mandag den 7 december 2015, klokken 17:00.
  Herefter offentliggøres vinderen.

  Denne konkurrence er på ingen måder sponsoreret, godkendt eller forbundet med Facebook.

  Held og lykke allesammen:)

  Indlægget er sponsoreret af MuRaj.dk

 • Blog

  Video fra havefesten

  Hejsa kæreste læsere 🙂

  Det er til tider overvældende for mig, når jeg ser antallet af visninger på hver indlæg, da jeg aldrig havde troet, at vi vil ramme så høje tal – love u guyz:)

  I går lagde jeg billeder ud fra min fødselsdagsfest og lovede jer samtidig at publicerer den  video, som min svoger Mathi og kusine Vahy ville lave. De har hygget sig gevaldigt og efter enkelte tekniske besværligheder er de færdige med videoen og den er forfærdelig sjov. I vores familie er vi alle blevet “åh så vilde” med GoPro og miss her har sågar også købt sig en ( hvem ville have troet det;) ). Men GoPro kørte rundt i lørdags og ud af det er der kommet denne video:)

  Jeg er så flad af grin, hver gang jeg ser videoen. Især den del, hvor Mathi kommer hen til mig, da jeg lige havde en kortvarig absence – ha ha ha ha;)

  Rigtig god mandag:)

 • Blog

  Hip Hip Hurra til 5smiles.dk

  Halløjsa I fantastiske mennesker:-)

  I dag er det et år siden, at bloggen blev indviet og vi fem begyndte vores karriere, som blogger. Det har været et fantastisk år, hvor vi har kunnet se en dejlig positiv opbakning fra jer læsere. Vi er yderst taknemmelige for jeres støtte og den måde I har taget i mod 5smiles.dk.

  Vi har bag skærmen også nydt vores samarbejde og den forstærkning vores familiebånd yderligere har fået efter vores fællesprojekt. Vi er vokset med opgaven og har været med til at inspirere mange derude, men også ladt os selv at blive inspireret af alt mellem himmel og jord.

  Vi har smilet over den voksende antal læsere, frydet os over de søde personlige hilsner og ros og fløjet højt med tankerne om 5smiles fremtid. Vi glæder os fortsat  til at blogge og ser frem til endnu et fantastisk år med jer alle:-D

  I fødselsdagens anledning vil vi gerne køre en ny konkurrence. Du skal blot like vores facebook page 5smiles og dele siden. Hvis du allerede har liket vores page skal du blot dele den. Kommenter her på siden at du har liket eller delt pagen, på denne måde deltager du i konkurrencen om at vinde følgende:

  1. Valgfri butterfly fra Tieman

  2. 30 min fodbehandling hos Aqua Fiskespa

  3. Design din cover sponsoreret af resolvd.

  Konkurrencen slutter mandagden 21. oktober kl 23.59.

  Der vil blive trukket 3 vinder, så pøj pøj til alle deltager:-D

 • Blog

  5smilesdk på Instagram

  Halløjsa dejlige mennesker:)

  Billede

  Det gode vejr forsætter og humøret er total i top hos os. Derfor vil vi i den glade sindstilstand også gerne præsenterer, at bloggen nu også er med på Instagram-bølgen:) Du kan følge os ved at søge på brugernavnet “5smilesdk”.

  Vi sørger for at opdatere med billeder fra bloggen løbende, men hele indlægget vil stadig være til at finde på bloggen.

  Rigtig god solskins dag til alle:-)

 • Blog

  Konkurrencens vinder: Camilla Friis

  Hejsa I søde mennesker:)

  Det er en fornøjelse at offentliggøre vinderen af vores første konkurrence på bloggen : Camilla Friis 🙂

  Camilla vinder  Lavender Rosemary Shampoo (236ml) fra John Masters. Tillykke til dig Camilla:) Vi håber, at du bliver glad for produktet.
  Du modtager en besked fra 5smiles.dk, hvor du bedes udfylde de nødvendige oplysninger, så produktet kan blive sendt til dig.

  Vi takker alle jer som har deltaget i konkurrencen og de mange besøgende vi dagligt har på bloggen:-) Vi kan ligeså godt  røbe, at det ikke bliver sidste gang, at vi kører konkurrencer på 5smiles.dk. 😀

  Rigtig god dag til jer alle:)

  Hilsen

  5smiles.dk

 • Blog

  Lykkelig uden at være gift

  Kan man stadig være lykkelig, sund og rask uden at være gift?:-)

  Forleden var jeg ude med nogle veninder, som jeg har kendt i mange år. Vi er alle jævnaldrende og minder på mange punkter om hinanden. Med flere års venskab følger også mange gode minder og især mange fantastiske rejseoplevelser:-) Det eneste stor forskel mellem os i dag er faktisk ringene på deres smukke fingre:)

  Jeg er den eneste, som stadig i dag ikke er gift. Da vi sidder på vores stamcafe og nyder varmen og smagen fra den lækre kakao, så udbryder min veninde pludselig:” Sig mig Kathi, er du ikke ved at blive lidt a la de der karrierekvinder”.

  Jeg var ved at få min kakao godt galt i halsen, men det lykkedes mig dog at få fremstammet” øh hvad mener du?”. Der skal her dog påpeges, at vi er så gode veninder, at vi deler alt med hinanden og føler også at vi har retten til at tale frit fra leveren, når vi er sammen.
  Den korte version af hendes forklaring var faktisk, at det undrede hende, at jeg ikke har planer om at blive gift lige nu og ligeledes ikke drømmer om babyskrål:)

  Ærligt, så må jeg dog indrømme, at jeg forstår hendes bekymring og det er da for guds skyld heller ikke første gang, at jeg møder et menneske, som har disse undren omkring mit liv. Jeg tager det ganske heller ikke som noget negativt, at folk undrer sig over mit ugifte status. Undren kan jeg sagtens leve med, men når jeg mærker det usynlige pres, som ligger i folks kommentar, så føler jeg mig faktisk stødt. Jeg ved udmærket, at mange ikke mener noget ondt med deres kommentar/bemærkninger, men hvorfor fylder det så meget i andres liv at jeg ikke er gift?

 • Blog,  Livsstil

  Familiehygge

  God aften people:)

  Så er julehyggen for alvor skudt i gang og familien er nu samlet i sommerhuset. Der er lagt op til god mad, hygge og mange gaver de næste par dage:-)

  Det er efterhånden en tradition i familien at vi samles til jul og fejre det sammen i sommerhuset. Det er så super dejligt at tilbringe nogle gode dage sammen uden bekymringer om arbejde, aftaler eller stress:-)
  Der er tændt op i pejsen og huset er fyldt op med god varme og smittende grin. Ja jeg værdsætter søreme at jorden ikke gik under og jeg har en masse tid sammen med familien.
  Som sædvanlig er vi folkene bag 5smiles. dk altid i gang med at lave ballade og dette nedenstående billede fortæller vist mere end tusinde ord:-D

  I morgen har vejrguderne varslet kulde og sne, men vi har i familien talt om en gåtur ned til stranden. Håber at vejret tillader dette.

  De næste par dage kommer der flere opdates fra sommerhuset:-)

  Rigtig god aften til jer

 • Blog

  Carwash

  Stod op alt for tidlig og havde kun et formål – CARWASH! Min elskede bil er blevet så beskidt, at jeg forleden opdagede, at min kære kollega havde skrevet følgende besked på min bil: If only my wife was this dirty;-) Ikke nok med at denne besked tiltrak unødvendig opmærksomhed på min beskidte bil, men var også bevis på, at jeg stadig ikke havde fået vasket bilen.

  Nu måtte det være, tænkte jeg. Jeg tog mig sammen og kørte hen til en vaskehal og kopierede de tre ældre mænd, som allerede stod med en spand fyldt med sæbevand og gik i gang med at skrubbe ”hjulene”. Jeg følte mig rigtig handy og er nok stadig en smule høj over, at jeg altså selv kan tage vare på min moccabil;-)

  Der skulle også lige gøres ren indvendigt og især ruderne var tiltrængt.

  Her er så min næste superflotte bil efter en omgang vask. Jeg skal dog lige gøre jer læser opmærksom på, at jeg ALDRIG vælger en bronzevask igen. Jeg kunne stadig se nogle enkelte steder, at bilen ikke var helt ren. Men som den flittig bilejer jeg er, så tog jeg lige en tør klud og fik tørret bilen ordentlig af igen. Jeg har stadig en masse spørgsmål, som jeg skal have afklare inden næste vask, såsom om undervask skader bilen i de her årstider?

  Men det var dagens gode gerning. Så pas på derude, når den brune punktum kommer flyvende.