• Brugskunst

  Gæt gæt gæt

  Mit navn står med prikker – gæt gæt gæt 🙂

  Hjemme hos har Krishnan modtaget fine gækkebreve fra sine kusiner og han vil selvfølgelig gerne sende gækkebreve tilbage til alle sine kusiner samt bedsteforældre. Dog er vi ikke enige om, at der skulle stå gæk eller gæt, men han ønskede gæt, da det er meningen, at de skal gætte 🙂 Det var en hyggelig aktivitet, mens lillesøster tog sin middagslur. Der elsker jeg og lave noget med Krishnan, fordi min fulde opmærksomhed kan være på ham.

  Det er lidt vildt for mig, da jeg sidste år skulle hjælpe ham med at folde, klippe og skrive til i år, hvor han stort set klare det hele selv. Jeg støttede ham med at folde det første gækkebrev og derfra insisterede på at gøre resten selv. Jeg burde være stolt og kun stolt, men en lille følelse af “noget andet, som gør lidt ondt i mors hjerte” vokser også 🙂

  Nu glæder jeg mig til at afslutte min 16 timers vagt, så jeg kan komme hjem til banditterne. Fordi i morgen går turen til postkassen med de fine gækkebreve<3

 • Brugskunst

  Omaggio med tørret siv græs

  I disse dage nyder jeg og komme ud med børnene. Solen skinner smukt og selvom det ikke er varmt, så er det bare en dejlig følelse og være ude. Det er også godt for os alle sammen med frisk luft, så jeg prøver og lægge det ind, så børnene og jeg er ude to gange i løbet af dagen.

  Forleden gik vi en tur ned til parken, hvor der er en lille sø. Mens ungerne legede, så fik jeg lavet en lille buket af tørret siv græs, som skulle med hjem. Jeg havde lige den perfekte Omaggio vase i perlemor fra Kähler til dem.

  For nogle år siden, så fik jeg serien med perlemor i tre forskellige størrelser af Thino og jeg synes stadig, at de er så flotte. Den store vase er helt perfekt til de her lidt lange eller større bundter. Så nu pryder de fint på kontoret 🙂

  Nu vil jeg smutte i seng, da trætheden fra 16- timers vagt stadig sidder i mig og den skal altså soves væk, så jeg er frisk og klar til “lilleweekend” 🙂

  Dejlig aften til jer alle.

 • Brugskunst

  Påskepynt

  Påsken lander først i slutning af marts måned, men hjemme hos os har vi valgt og sige, at nu må der gerne pyntes op til påske. Så jeg har været en tur op på loftet og hente kasserne med påskepynt.

  Krishnan må have arvet mine gener på det område ( hi hi hi), fordi han elsker og hjælpe med at pynte. Vi er måske ikke helt så enige i om, hvordan tingene skal placeres 🙂 Men det super hyggeligt og spreder en dejlig stemning i huset.

  Forleden var vi alle ud og gå en aften tur og Frøken Thiya hjalp mig med at få grenene med hjem, så de kunne bruges til påskeæggene. Jeg har hidtil samlet på påskeæg fra Royal Copenhagen, men i år fik jeg påskeæggene fra Kâhler Hammershøi til Valentines. De er mindre i størrelsen, men stadig så fine <3 De passer rigtig godt til de mindre grene. Nu krydser jeg fingre for, at påskepynten har bedre held end vores julepynt, da vores Frøken Thiya gerne vil lege ( læs smadre) med pyntet 😉

 • Brugskunst

  Eventkoordinator drømmen

  For nogle år siden havde jeg søgt ind på Eventkoordinator uddannelsen og havde en drøm om at blive bryllupsplanlægger. Men så kom der børn ind i billedet og drømmen blev sat til side. Jeg drømmer ikke længere om at blive eventkoordinator, fordi lige nu forestiller jeg mig blot, at når vores børn flytter hjemmefra og jeg er kommet over den depression, som der naturligvis vil ramme mig (SUK & LOL), så skal jeg efterfølgende “recover” på en strand på Bali. Jeg har aftalt med min mand og veninder, hvordan hele forløbet skal foregå 😉

  Men det jeg stadig savner er at pynte op. Den del elsker jeg <3 De her billeder er fra min venindes Chris´ bryllup samt min kusine Kalas reception. Jeg kommer nok ikke til at gøre det på samme plan igen, men savnet er der og jeg nyder og pynte op til børnenes fester. Nu er der snart Ninjago fødselsdag hjemme hos, da Krishnan bliver 5 år den 18 marts og det er bare lige noget for mor 🙂

  Eventkoordinator var en drøm, som jeg har det helt fint med at give afkald på. Fordi jeg er afklaret med mine ressourcer de næste mange år også er der kommet nye drømme til. Desuden er der også børn nok i familien til at holde mit behov for pynte vedlige 🙂

  Har i oplevet og give slip på drømme eller ønsker?

 • Brugskunst

  Dinosaurus overtager

  Dinosaurus interessen startede blot for nogle måneder siden og den er efterhånden ved at overtage mit hjem og min hjerne;-) Lille K er så fascineret af dem og udtaler ret flot navnene på de forskellige dinosaurus, som jeg ikke selv har fanget endnu 🙂

  I dag havde jeg købt en lille gave til ham, nemlig et nyt puslespil – gæt motiv;) Ja, jeg kan ikke helt klage over, at de overtager min hjerne siden jeg også selv er aktiv del i at dyrke hans interesse. Men puslespillet blev modtaget med stor glæde og Frøken T synes også, at det var vældig sjovt. Så storebror endte med at bestikke hende med sin slikkepind, så han kunne få fred. Dog er han smart nok til at ikke fjerne emballagen, så da han var færdig med at samle puslespillet, så tog han slikkepinden med ind på sit værelse og gemte det væk- ha ha ha:)

  Han glæder sig enormt meget til sin fødselsdag og igen i dag skulle de forskellige ting findes frem, så vil lige kunne vurderer dem og være sikker på, at der var nok til hans venner og veninder- LOL:) Jeg er ikke ligefrem en dino-fan, men jeg er glad på hans vegne og nyder at blive klogere på dem og råber med på ROAR, når det virker passende;)

  Jeg må videre med klippe/klistre delen til hans fødselsdag og ønsker jer alle en ROAR- aften:)

 • Brugskunst

  Bambi invitation

  For de af jer, som følger mig på instagram og snapchat ved, at jeg elsker vores bambier i haven, som dagligt besøger os. Jeg glemmer aldrig den dag, hvor vi flyttede ind og midt på dagen stod bambi mellem træerne og kiggede ind mod huset. Siden er de på besøg hver dag og har deres små med.  Så da vi fik vores lille Frøken T, så var faster Dudi og jeg ret hurtige enige om, hvad temaet skulle være til hendes første fødselsdag – BAMBI <3

  Så nu er invitationerne er trykket og klar til at blive sendt af sted og faster Dudi har kjolen klar, men der er stadig mange ting, som skal ordnes og især farmanden skal have lavet garagen/gildesalen helt klar med gulv. Jeg har lovet og ikke stresse ham før hans eksamen er overstået, men det løfte er godt nok svær at holde nogle dage:) Ja, nu begynder jeg snart og blive helt manisk, men jeg ELSKER simpelthen de her.

  Laxmi har overnattet hos os, så begge unger er blevet afleveret og jeg kan få min daglig dosis af kaffe og nutella, mens jeg nusser videre med invitationerne og får rettet op på, at 11 pm skal hedde 11 am – ha ha ha 🙂 Længe leve guldtusser;)

  Rigtig dejlig dag til jer alle <3

 • Brugskunst

  Enhjørning møder Pokemon

  I fredags fyldte vores ældste pige hele 8 år og hun havde ønsket Pokemon som tema. Nu skal det siges, at hun havde ønsket både Pokemon og nævnt enhjørning til sin mor, så resultatet blev, når enhjørning møder Pokemon:-)

  Det var bare stille og roligt hygge for hendes klassekammerater fredag og familien lørdag, men Thiviya var vældig glad og blev overrasket, da hun kom hjem med pigerne fra klassen og så Pikachu var på besøg<3 Det er Thino´s onkel, som lige malede det over en nat og hvor var jeg taknemmelig, da jeg så Thiviyas glade ansigt.

  Hjemme hos er Lille K og jeg fortsat ramt af feber og vi kan have det godt i 48 timer, hvor vi er feberfri, så er den tilbage på fuld blus:( Hvor ser jeg frem til at være over den her dumme virus.

  Rigtig dejlig søndag til jer alle <3

 • Brugskunst

  Farvel du smukke blå væg

  Halløjsa fineste læsere:)

  Stille på bloggen, men til gengæld sker der en del på hjemmefronten. Jeg har længe plaget Thino om at farve vores smukke blå væg om til hvid igen og siden at det kostede os 7000 kr at få den blå væg, så har han ikke haft travlt med at male den igen;-) Men FINALLY, så kom dagen, hvor væggen atter er blevet hvid og vi er alle rigtige glade for resultatet. Jeg elskede skam den mørkeblå farve, men den gjorde vores stue alt for mørk og det kunne mit sind ikke lide:) Jeg elsker sandfarvede/hvide møbler og vores stue og spisestue har samme farve møbler, så den mørkeblå gjorde desværre stuen for mørk og mindre.

   

  Men i ved godt, at det ene projekt leder til det næste, så nu hvor væggen er blevet lys, så kan man virkelig se, at jeg mangler hylder eller andet på den store væg ved siden af billedet og alle vores gardiner skal jo have en anden farve nu- luksus;) Jeg elsker og gå rundt og flytte rundt eller lave lidt om her og der, så hvis Thino en dag vil skilles, så forstår jeg ham fuldt ud:-) Men nu nærmere ungernes fødselsdag sig, så jeg er god til at bruge dem som årsag til at få farmanden i gang;)

  Nu er det snart tid til fødselsdag i Nordjylland mens farmanden har begge unger for første gang – yeeeeeeah siger jeg bare<3

   

 • Brugskunst

  Hele abe familien samlet

  Jeg elsker aber og hjemme hos har vi haft to store og lille abe fra Kay Bojesen, som jeg har fået i  gaver. Men lidt sentimental blev man da, da der kun var en lille abe efter Frøken T også er kommet til:) Så i går aftes kom Thino med en lille gave til mig og inde i den lå der sørme en mini abe fra Bojesens serie. Så nu er familien fuldent og alle mand repræsenteret 🙂 En lille detalje, dog så vigtig alligevel.

  Nu er ungerne og jeg klar til at drage mod København, hvor kusine A skal fejres og ungerne glæder sig. Jeg kan dog først slappe helt af, når mine kager når helskindet frem;)

  Rigtig dejlig weekend til jer alle 🙂

 • Brugskunst

  Dinosaurus invitationer

  Søndag aften og begge vores børn er puttet, men jeg ved fra de tidligere dage, at der er stor chance for at de vågner igen ved 1-tiden. Sådan har det været siden vi kom hjem fra Canada og både Lille K og Frøken T synes, at de både skal lege og spise fra 1-4 om morgenen:)

  Jeg burde gå i seng, men kender i det der med, at man bare gerne vil nyde lidt mere af aftenen inden man selv falder om. Så derfor har jeg lavet mig en dejlig kop te og gået i gang med at lave Lille K´s fødselsdagsinvitationer. Dinosaurus er kæmpe hit for tiden og mor krydser fingre for, at det bliver ved med at være sådan.

  Vi har valgt og holde fødselsdag for børnehaven på selve hans fødselsdag og en børnefødselsdag om lørdagen. Lille K glæder sig utrolig meget og er med i en stor del af planlægningen. Så vi har allerede nu styr på tallerkener, servietter og diverse pynt, men nu skal invitationerne lige gøres færdig. Der er det ikke let i dagtimerne, når Frøken T hersker, men her om aftenen er det ret hyggeligt med lidt kreativt, men der går ikke længe inden trætheden siger “Luk ned tak” 🙂

  Men jeg glæder mig meget til at gøre invitationerne færdig og vise ham dem inden de bliver sendt af sted til børnene. Nå, men nu må jeg tilbage til jobbet:)

  Rigtig dejlig aften til jer alle…