• Rejse

  Bali I miss You

  Bali, Bali, Bali – I indeed miss You:)

  I dag sad jeg og kiggede gamle billeder igennem og da jeg så billederne fra Bali, så kunne jeg mærke et stort savn og en kæmpe lyst til at rejse tilbage til Bali igen.

  Det var en fantastisk ferie og til trods for, at jeg var nervøs for at rejse så langt med min lille frøken i maven, så var det virkelig en skøn ferie. Vi havde en uge i Singapore først og derfra en uge i Bali inden vi vendte tilbage til Singapore. Det er også lidt sjovt og se tilbage på billeder af mig med Frøken T i maven og Lille K med en sut i munden og ble 🙁 Han ligner jo en lille baby og hvordan kan han have ændrer sig så meget på knap et år?

  Men det var en fantastisk ferie og da jeg ved, at Thino elsker Singapore og har planer om, at vi skal derhen igen, så mon ikke at jeg ser Bali igen (snart):-)Men indtil den dag, så er det godt med billederne. Det er dejligt med solrige minder på en grå januardag som i dag.

 • Rejse

  Let it snow Canada

  Let it snow Canada:)

  Vi er landet og fået hvilet godt ud og er efterhånden med på de 6 timers forskel, som der er mellem Danmark og Canada. Men intet kunne fjerne mit smil, da jeg så, at der lå SNE:) Jeg er helt oppe og køre over, at der er sne og min onkel griner, fordi han kan slet ikke forstå, hvorfor sne gør mig så glad. Men december, sne og jul er jo bare den helt rigtige kombi. Det er første gang, at vi er her i december, da vi altid har besøgt Canada i sommer månederne, men december har sin egen charme.

  Mens jeg sidder og skriver bloggen, så holder jeg lige et par pauser og kigger ud, hvor sneen stadig daler ned<3 Ungerne elsker det og ser frem til kusinerne ankommer, så de kan bygge deres snemand med dem.

  Det eneste farlige ved at besøge familien i Canada er, at vi altid ender med at tage 3-5 kg på, da min onkel og tante konstant laver alle vores livretter. Det er omsorgsfuldt, men mega skidt for et menneske, med en ryggrad som en regnorm, når det kommer til mad:( Men det må jeg tage til januar, så bring it on 🙂

  Det var lige en lille hilsen fra Canada, men vi ses på bloggen igen i morgen:)

 • Livsstil,  Rejse

  Pumkins dream

  My little pumkins dream:)

  Jeg har altid beundret de billeder af græskarmarker og deres udstillinger for børn, når jeg har bladret rundt på instagram. Så da vi var så heldige og være der i år, hvor der netop var fyldte marker med modne græskar og fine udstillinger, hvor man kunne købe så mange forskellige græskar, så udnyttede vi også muligheden for vores såkaldte turistbilleder:)

  Frøken T lå på en høstak og synes nok, at det var noget mærkeligt noget mor havde gang i, mens kusine Ameya var godt i gang med at afklare, hvordan sådan noget hø egentligt smager;-) Så det med at få de perfekte billeder ved jeg ikke helt, hvordan folk formår, men jeg er skam rigtig glade for dem, som vi fik taget på græskarmarken. Det var jo en lille drøm, som gik i opfyldelse 🙂

  I går fejrede vi Halloween i Viborg og vores Lille mand vil ikke klædes ud som noget uhyggeligt, så Spiderman var med moster Kavi og 10 uhyggelige hekse, vampyr og enkelt Harry Potter ud og vandre. Han kom dog hurtigt tilbage, fordi nu var der slik nok;)

  Så i dag måtte jeg være lidt kreativ og sætte spøgelser og spindelvæv på den S…. (jep et bandeord) Spiderman dragt:) I kan se videoen på min instastory. Så vi satser på et mere uhyggeligt outfit næste år -LOL:)

  Rigtig god weekend til jer alle og tak fordi i stadig på 7. år læser med på bloggen – highfive folkens<3

 • Mad,  Rejse

  Ruby Hill

  Hejsa fineste læsere:)

   

  Så er vi hjemme igen og kan for alvor mærke, at efteråret er godt i gang. Nu har jeg endelig også min bærbar at blogge fra. Jeg startede jo min ferie med at miste min mobil, så har lånt Thino´s, søsters og kusinens mobil på ferien:)

  Vi var hjemme ved 1-tiden og Thino, frøken T og jeg var klar til at sove, men Lille K var ikke træt, så han gik først i seng kl 5 i morges. Så vi kører lidt forskudt med søvn og spisevaner, men sådan er det vel, når vi i 3 uger har haft 9 timers forskel i tid.

  Så jeg sidder i stuen med en kop kaffe og tænker tilbage på vingården Ruby Hill, som vi besøgte for nogle dage siden. Hvis i kommer i nærheden af San francisco, så er det her sted virkelig et besøg værd. Selve vingården, de flotte marker med vinranker rundt om gården, solnedgang som kunne nydes fra loungeområdet og selve den afslappende stemning, som de har fået skabt på vingården. Vi nyd en glas rósevin, mens mændene tog en vinsmagning og endte med at købe flere flaske vin med hjem. Jeg er så glad for, at vi besøgte Ruby Hill. Det er jo ikke noget, som man bare lige kan gøre herhjemme. Men så har vi jo så andre goder herhjemme:)

  Nu må jeg sige tak for solen og ferien for denne gang og få gang i pejsen, så vi kan få det bedste ud af efteråret:)

  God weekend til jer alle<3

 • Livsstil,  Rejse

  Golden Gate

   

  Så er vi tilbage i San Francisco, hvor vi startede vores roadtrip fra og det gav os også mulighed for at besøge Golden Gate igen. Denne gang var søster- familien også med:)

  Jeg må ærligt indrømme, at Golden Gate er lidt opreklameret, fordi den minder egentlig om Lillebæltsbroen, bare rød;) Men til gengæld er omgivelserne ved broen virkelig smukt og gøre  besøget til Golden Gate det hele værd. Der er mange, som går ture og cykler og man kan gå langs bjerget og ned til vandet.

  Vi besøgte broen fra begge sider og ” stationerne” er helt klart hyggelige og husker man en varm trøje, da det blæser en del helt oppe,  så er det en helt klart kaffe og kage stoppested:) Man får i hvert fald en fantastisk udsigt til kaffen.

  Der er nogle smukt og afslappethed ved San Francisco selvom det er en storby.

 • Rejse

  Yosemite national park

  Hejsa fineste læsere:)

  I dag bliver det en kort hilsen fra Yosemite national park, hvor vi disse dage udforsker dette smukke område med skove, vandfald, bjerge, smukke søer og mange dyre såsom bjørne.

  Jeg kan godt forstå, hvis i læser mine indlæg og tænker, at jeg synes ALT er WOAW- men helt seriøst, det er så smuk en landskab, at man kan ikke andet end at sige WOAW:-)

  I går så vi en store del af skoven, som var udsat for en stor brand for nogle år siden. AV MIT HJERTE! Det var trist og se de mange afbrændte træer. Der er også en brand lige nu, som er årsagen til de har slukket for el i store del af Californien. Men man får så store respekt for naturen og de mennesker, som passer vores smukke natur og dyrene.

  Nu må jeg smutte til morgenmad, så vi kan komme af sted igen.

  Hygge hej

   

   

 • Livsstil,  Rejse

  Death Valley

  Halløjsa fra Death Valley:)

  I går besøgte vi Death Valley, som er det sted, hvor der hidtil er blevet målt den varmeste temperatur nogensinde og sandelig om vi ikke kunne mærke det:-) Vi var dog heldige med lidt vind, som så senere viste sig som en sandstorm:-) Men Death Valley er også det laveste punkt i Amerika og næst laveste punkt i den vestlige del af verden.

  Men Death Valley er enormt smukt med sine sorte/ brune bjerge og der er intet grønt at finde, men til gengæld får man den rå natur for alle pengene. Bjerge, hvor solens stråler har lavet sine markeringer og skiftede farven på bjergsiderne var så magisk  og det var så fredfyldt at være der.

  Det er helt ærligt, fordi når jeg ser billederne så kan det slet ikke måle sig med den virkelighed, som vi har set. Jøsses Maria Amerika- du er smuk.

   

   

 • Livsstil,  Rejse

  Hilsen fra LA

  halloo sødeste mennesker- tid til hilsen fra LA:)

  •  

  Da jeg mistede min mobil i lufthavnen, så har jeg  overtaget Thino’s mobil for at blogge:)

  Vi er landet godt i Los Angels og er godt i gang med den berømte turisttur, hvor Hollywood, Beverly Hills og stranden ved Santa Monica blev udforsket 🙂 Jeg har flere gang besøgt New York , men vidste slet ikke at Vestkysten var landets perle.

  Til trods for, at jeg først sagde nej til turen, så er jeg virkelig glad for at Thino stod fast:) USA har færten helt anden placering hos mig:)

  I dag går turen til Universel studio- ungerne glæder sig utrolig meget:)

  rigtig god dag til jer alle

 • Rejse

  Hilsen fra kysten

  Hejsa kæreste læsere:)

  Jeg har så mange ting og fortælle og har nærmest lyst til at vise jer hele den rute, som vi har set hidtil på Vestkyst. Jeg har aldrig ser noget så smukt natur- den er så rå og uhæmmet. Vi er på vej fra San Francisco til Los Angeles sammen med kusinen familie, hvor min søster Sang i og familien ankommer. Men den rute Vi kørte i går oppe i bjergene langs vandet var det vildeste og smukkeste. Billederne kan slet ikke vise den rigtige skønhed:)

   

  Men vi nyder turen Max og ser frem til at se og opleve en masse med de skønneste travelbuddies. Lille  K og frøken T har klarede rejsen så flot og til trods for de vågner kl 2 her, så er de to fantastiske banditter. Jeg må smutte nu, men ses på bloggen fra LA;)

 • Rejse

  Hilsen fra Prag

  Hilsen fra Prag 🙂

  Feriedagene flyver og vi nyder det i Prag:) Turen hertil gik over alle forventningerne og børnene klarede det rigtig godt. Vi tog en overnatning i Berlin, så det ikke blev for mange timers kørsel på en dag. Det er hyggeligt og rejse så mange selvom antallet af børn stiger for hver rejse – ha ha ha 🙂 Jeg vil lyve, hvis jeg sagde, at det er nem at rejse med børn, men der er alligevel mange gode timer med latter og samvær, som gør det hele værd <3 Jeg tror især Rakey og Vino har nok og se til med Laxmi og Lille K;)

   

  Vi bor helt centralt, så vi udforsker byen i vores tempo og bruger det meste af tiden på at spise og sidde på cafeer med kaffe og kage. Vi valgt og leje en lejlighed og det er så godt, fordi så får man mere tid sammen end hvis det var 4 hotelværelser.

  Prag er en utrolig smuk by og der er SÅ meget liv i byen. I går besøgte vi en park, hvor der alt, hvis man spørger mig. Mulighed for at lege til børn, kanalen, musik, mad, god stemning og venlige mennesker. Jeg ser frem til at se meget mere af Prag 🙂