• Hudpleje

  Philips epilator og Veet

  Ferie er fantastisk, men hjemme er ligeså:)

  Berlin, Prag og Hannover – vi takker for denne gang og på gensyn snart igen. Men nu er det hjemme til mere ferie og mine trofaste buddies, nemlig min Philips epilator og Veet stribs. Gid man selv kunne styre, hvor hårene skulle vokse ud, men indtil jeg finder en løsning på det, så må jeg tage mig til takke med de redskaber, som kan fjerne uønsket hår. I 2010 købte jeg min første Philips epilator og jeg er en stor fan. Farvel til at barbering af ben og Ja tak til dette. Med årene vokser hårene meget mindre og ved at bruge en epilator, så får man heller ikke farve forandringer på huden eller indgroet hår, som man ofte ser ved barbering.

  Så elsker jeg også Veet stribs, som også er blevet brugt i mange år, da jeg også selv fjerner uønsket hår i ansigtet og ordner bryn med dem – hipti hapti, så er det hele ordnet en søndag eftermiddag eller aften, mens børnene sover. Ingen tidsbestillinger hos kosmetologen eller venteliste, men blot lidt god musik, levende lys og mine buddies:)

  Jeg får også meget mere energi og føler mig mere frisk, når jeg har ordnet min ansigt og krop – kender i det:-) Velvære er en dejlig følelse <3

 • Hudpleje

  Wellness til håret

  God morgen 🙂

  I går havde vi endelig en fridag sammen med Thino efter fire uger og Lille K elskede og have farmanden med sig på tur. Farmanden var dog lidt træt, da han havde været inde og arbejde til kl 3 om natten, men Lille K tog ingen hensyn;)

  Så efter at have været ude og lege, spise og kigge efter de sidste ting til Lille K´s fødselsdag, så kom vi hjem til wellness. Jeg havde lovet Thino, at vi skulle lave ansigtsbehandling og få ordnet hans bryn. Mens vi var i gang med ansigtsbehandlingen kom jeg i tanke om, at min søster havde fået en opskrift af en dejlig ældre dame, som havde lidt af hårtab og havde brugt denne oliemassage teknik og havde set en positiv forandring. Jeg ved ikke, om det vil virke, men nu har jeg taget min mand som forsøgskanin i en måned. Han har også hårtab og da vi kun bruger ingredienser uden kemikalier og massere det i hovedbunden, så gør vi i sidste ende ingen skade. Men generelt siger man jo, at hovedmassage forebygger hårtab, så lidt win-win er der vel for Thino 🙂

  Ingredienser:

  3 spsk koldpresset kokosolie

  En håndfuld tamilske karryblade ( kariveppilai)

  Ren aloe vera

  1 Spsk. bukkehorn

  1 tsk. ren E-vitamin

  Alle ingredienser undtaget e-vitamin kommes i en tykbundet gryde og varmes i 1 – 1 1/2 time. Meget svag varme. Aloe vera skal skrælles og indholdet kommes i. Når oliemassen er afkølet, så filtres olien og blandes sammen med det rene e-vitamin. Massere olien i håret i 20 minutter og enten skyl det ud eller lad det sidde i nogle timer og skyl det derefter ud. Brug økologisk shampoo efterfølgende.

  Nu har jeg taget før og efter billeder af min mand og vi har aftalt og prøve dette 2 gange om ugen i 4 uger. Så må vi se, om der er forskel:-)

 • Hudpleje

  Clean skin

  Forleden fik jeg en gave af Thino og inde i pakken lå parfumen Clean Skin. Jeg har længe kendt til mærket Clean, men da jeg i december var på AMPS kursus med min kollega Laura, så brugte vi en af vores frokostpauser på at shoppe i matas. Der introducerede Laura Clean Skin til mig og jeg kunne rigtig godt lide denne duft. Den var mild, men ikke for utydelig. Når man er gravid, så dufter alting hurtigt for stærkt, men Clean skin duer sandelig:)

  CLEAN er 100% Parabenefri, fri for sulfater, fri for kunstige farvestoffer, fri for mineralske olier, fri for animalske ingredienser og ikke testet på dyr 🙂 En masse grunde til at vælge Skin.

   

 • Hudpleje

  Shellac Tinted love

  Hejsa skønneste følgere på bloggen og min instagram 🙂

  Efter at have postet et billede af mine negle med Shellac fik jeg flere henvendelser fra jer. Så her kommer svar til jer alle;)

  • Den farve, som jeg har på hedder Tinted love fra CND Shellac.
  • Til de af jer, som spurgte om jeg vil anbefale gelenegle: Jeg tror, at det er en smagssag. Jeg er personligt meget mere til shellac, da jeg 1 gang tidigere har prøvet gelenegle og det tog mig næsten et helt år, at får min ” gamle” negle tilbage. De var slidte og der var ingen hårdhed eller styrke i dem. Så derfor har jeg aldrig kastet mig ud i gelenegle igen.
  • Fordelen ved Shellc er, at man bruger sine egne negle og mine negle er ikke ødelagt, når Shellac fjernes. Det holder 14 dage- 3 uger. Det afhænger meget, hvor hurtigt dine negle vokser og hvad du udsætter din Shellac negle for.

   

  Men om du har gelenegle, shellac negle eller bare dine naturlige negle med eller uden neglelak, så husk endelig at pleje dine negle og neglerødder. Her vil jeg gerne anbefale Solaroil fra CDN og deres skrup, som jeg bruger dagligt. Yderligere er det vigtigt med en god håndcreme og jeg har arvet min mors hårde hud, så jeg lige for tiden er jeg glad for håndcremen fra Murad. Men vigtigst er, at du finder produkter, som virker på din hud og negle. Selv min mand får behandlingerne, da hans hænder og især neglerødder tager skade af hans volleyball træning, så nu genopbygger vi 🙂

  Hvis der er noget, som jeg ikke har svaret på, så skriv endelig igen og bær over med min glemsomhed ( det skyldtes alderen;)  ).

   

 • Hudpleje

  Weleda


  I dag er det præcis 8 måneder siden, at Lille K kom til verden. Jeg kan slet ikke forstå, at min lille dreng er blevet så stor, men hvor elsker jeg her den her alder. Hans nye ansigtsudtrykke, nye lyde, nye madvaner og alt det der følger med får mig til at smile og stråle af lykke.
  I dag handler det lidt om Lille K (igen igen;) ). Han er begyndt og bruge et nyt økologisk produkt, som jeg gerne vil anbefale til jer. K var begyndt at døje med tør hud og små knopper på hans kinder ( nok fordi jeg kysser dem hele tiden). Så jeg søgte efter gode råd hos de andre mødre, som alle anbefalede Weleda.

  Jeg søgte herefter på nettet og kunne både lidt omtalen, men også Weleda værdier. Deres fokus på sundhed, bæredygtighed, valg af planter og råvarer, ja generelt konceptet tiltalte mig. Så jeg gik ned til min helsedame og spurgte efter disse produkter. Det viste sig, at hun også selv brugte Weleda til sig selv og sine børn. Men hjem kom jeg med ansigscreme, olie og en creme, som beskytter huden mod vind og kulde.
  Yderligere købte jeg også en fugtighedscreme fra Weleda til Thino. Men jeg er allerede tilfreds med produktet, da K´s knopper på kinderne er væk:)

  Jeg har fået fortalt af de gode mødre, at Weleda også har en god creme mod rød numse.
  Nu vil Lille K og jeg tage afsted til Herning tempel sammen med de andre mostre.
  Rigtig god weekend;)

 • Hudpleje,  Livsstil

  Tre af mine bedste produkter under graviditeten


  Sødeste læsere, i dag kommer det til at handle om tre af mine bedste produkter under graviditeten.
  At være gravid er virkelig stort og med masser af glæder, men jeg vil samtidig gerne understrege, at det hele er ikke kun smil og latter. Ens krop forandrer sig og jeg har tidligere nok ikke forstået hormonernes betydning. Jeg elsker tanken om, at der er et lille liv inde i mig og kan ikke vente med at se ham, men samtidig vil jeg falde om af skræk, hvis han kommer for tidligt ud i sin iver:) Men der sker mange forandringer med ens krop og i mit tilfælde, så døjer jeg utrolig meget med tørhed, både indvendigt og udvendigt. Man skal drikke mere væske, men man tisser godt nok også mange gange og alle siger, at det er bare helt normalt. Huden er begyndt at give sig og man ved, at det går kun den ene vej:)
  Derfor vil jeg i dag gerne præsentere tre af mine bedstevenner til jer, som jeg har valgt at elske efter at have søgt, læst og indhentet meget viden omkring produkterne. Min babyboy og jeg skal selvfølgelig have det godt under denne lille rejse og kan jeg undgå strækmærker eller andre gener på grund af tørhed, så gør jeg gerne min del for det. Derfor er de her produkter en vigtig del af min hver dag.

  Jeg tager to gange om dagen mine shots med MK olie W og MK aronia (sødet med æblesaft). Jeg er stor tilhænger af produkterne fra Maybritt Krewald og er glad for at kunne tage produkterne igen, da jeg under kvalmen slet ikke kunne få noget som helst ned. Det bedste er, at min rådgiver i Helsemin i Aarhus også bruger MK olie og MK aronia og oplyser, at hendes hud kan ikke undvære de daglige shots. Hun laver friskpresset juice eller smoothie, hvor hun kommer olien og aronia i. Jeg tager det på den hurtige måde i en ske og ned med det:)Men som jeg tidligere har blogget om, så er det sundt for både kvinder og mænd at drikke olie og aronia også selvom om man ikke er gravid:) I kan læse og købe produkterne på Muraj.dk.

  Min næste bedsteven er flasken med økologisk koldpresset mandelolie fra Urtegaarden. Jeg bruger dette vidunderprodukt til at smøre min hud to gange dagligt, især maven, brysterne og lårene, hvor huden strækker sig. Jeg bruger også olien til hårspidserne, som massageolie og kan også finde på at tage en skefuld, som jeg drikker i ny og næ.

  Det sidste produkt er min shampoo fra Ducray, som jeg har købt i apoteket. Da jeg blev gravid, så blev min hovedbund så tør, at det så ud som om at jeg havde skæl. Så jeg søgte straks hjælp og fik rådgivet denne shampoo, som jeg bruger to gange om ugen og tro det eller ej, så ser jeg slet ikke det tørre hovedbund længere eller tegn på skæl.
  Alle de her produkter har store betydning for mig lige nu, men jeg er sikker på, at selv efter fødslen, så vil jeg fortsætte med mandelolie og MK produkterne. Efter jeg begyndte at bruge MK olie og aronia, så kunne jeg se, at mit hår vokser hurtigere og mine negle flækker ikke længere.
  Det var mine ærlige tips til jer og håber selvfølgelig, at I kan bruge det:)
  Go´ torsdag allesammen:)

 • Hudpleje

  Mit kærlighed til MK olie

  Go´morgen du søde:)
    
  Min morgen startede på terrassen, mens jeg bloggede, checkede mail og samtidig med jeg blev varmet op af solens varme stråler. Jeg kan huske, at jeg i sidste uge læste en artikel om krebsen og der stod noget, som jeg virkelig kunne genkende. Krebse Kathi elsker at være social sammen med mennesker, men krebse Kathi elsker også tiden alene. Det kan ikke være mere sandt, når det kommer til Krebse Kathi 😉 I dag er det hyggetid med mig selv og en omgang træning inden arbejde.
   
  Inden jeg plantede mig på terrassen, så var jeg lige forbi køkkenet og tage min daglige MK shots. Nu kan i måske tro, at bloggen bliver en stor reklame for Muraj. dk, men sådan ser jeg ikke på det. Jeg har længe brugt produkter fra Maybritt Krewald og var simpelthen så stolt og glad, da vi fik bekræftet, at hun ville indgå et samarbejde med os. Et af shoppens visioner er jo netop, at vi kun føre vare, som vi selv bruger, vil have eller faktisk har i vores hjem og for den sags skyld også smykker, som vi selv elsker at bære.
  Jeg startede på MK olie efter en længere søgen efter ” et eller andet”, som kunne hjælpe mod mit tørre hud, negle som viste sig at flække oftere og hæle som revner om sommeren. Ja, det lyder ikke særlig charmerende, men siden jeg var barn, så har jeg altid døjet med hud, som let tørre ud. Jeg har brugt alverdens fede cremer og var faktisk blevet meget glad for en creme fra Matas. Den bruger jeg stadig, men der kom pludselig også det med neglene og hælene. Tro det eller ej, jeg blev faktisk ked af det, især mine negle:( Derfor søgte jeg på nettet og flere steder kunne jeg læse, at kvinder anbefalede eller fortalte om deres afhængighed til de fantastiske olieprodukter fra Maybritt Krewald. Jeg var desperat og havde intet at miste (da jeg havde læst mig frem til at det hele var økologisk og generelt indholdet) og gik i gang i marts måned. Den første måned kunne jeg ikke se noget forskel, men i dag flækker mine negle ikke og hælene er meget pænere. Selvfølgelig ligner det ikke dem fra modellerne, men uden revner og svien er jeg tilfreds og lykkelig:)

  Nu hvor jeg selv har skrevet meget sammen med Maybritt Krewald og fået svar på mine undren, så vil jeg med stolthed præsentere mit kærlighed til MK olie til jer:)
  Jeg tager shots morgen og middag, hvor jeg blander 1 spsk MK O-olie og 1 spsk shot MK aroniajuice A, da det smager af æbler og jeg derved har lettere ved at synke det. Aroniajuice er fyldt med vitaminer og supplerer rigtig godt til olien og man derved få meget af de gode lækkerier, som kroppen har brug for.
  Jeg skal helt sikkert bruge MK W, hvis jeg en dag bliver gravid. Jeg vil gøre alt for at bekæmpe strækmærker, da jeg har fået fortalt af min kosmetolog, at alt det med at smøre noget på huden ikke hjælper, men det er inden i kroppen man skal undgå stræk.
  Det har været vildt at se bestillingerne på MK produkterne og især har jeg nydt, at flere drenge/mænd har bestilt MK olie M til dem selv – keep it up Boys and Men 🙂
  I kan læse mere eller købe produkterne på vores webshop Muraj.dk

  Nu vil jeg afsted til en god omgang træning – hip ho, en superb god dag til jer alle:-D

 • Hudpleje

  Batiste dry shampoo

  Bonjour ladies and gents
  Jeg har noget, som jeg bliver nødt til at dele med jer! Nemlig en stor glæde over at have fundet og afprøvet et superprojekt, som jeg bragte med hjem fra Canada. Jeg havde i en lang periode voldsom hårtab og jeg endte med at søge lægehjælp til sidst, fordi problemet så ikke ud til at tage en ende. Lægen valgte at suge noget af mit blod, blot for at senere fortælle, at alle tal var perfekte og jeg skulle tage det helt roligt. Hmm, det løste jo ikke problemet, så jeg løb ned til min frisør og fortalte hende min sørgelige historie. Hun mærkede mit hår, tog en check af hovedbunden og stillede mig et sprøgsmål: Hvor tit vasker du dit hår?”. Jamen, det gjorde jeg jo hver anden dag, da håret blev fedtet efter træning og jeg får virkelig hovedpine, når mit hår er fedtet. Ja, jeg kunne jo straks godt selv høre, at det nok kunne være en årsag. Så den flinke frisør foreslog mig at bruge dryshampoo i stedet for at vaske det så tit og jeg købte det straks med hjem. Det hjalp sandelig også, fordi jeg skulle ikke længere vaske mit hår så tit og mindre hårtab, men det efterlod altså en hvid hovedbund og håret virkede fladt. Men hey, det er da bedre end fedtet hår:)
  (null)
  Jeg har efterhånden brugte flere slags tørshampoo og levede også lykkeligt med det indtil jeg i Canada lånte min kusines dryshampoo fra batiste. OMG, jeg var så solgt. Der var ingen hvid hovedbund og mere end alt, så gav det altså mit hår et ekstra løft og fyldighed. Jeg købte to varienter med hjem, hvor den ene er den almindelig med strej af lemon og den anden hedder batiste dry shampoo XXL. Den kan både bruges som dryshampoo, men også som hårspray:) Yappa dappa dooo
  Jeg har ikke længere så meget hårtab som tidligere og elsker at bruge batiste dry shampoo de dage, hvor håret trænger til frisk pust:) Du kan blandt andet købe produkterne fra batiste på nicehair.dk og man kan få dem med forskellige dufte og endda en til mørkt hår:)
  (null)
  (null)

  Nu vil jeg og mit glade hår tage mod Ikea, hvor to DIY projekter venter:) Det kommer selvfølgelig på bloggen;)
  Hygge hej skønne mennesker:)

 • Hudpleje

  Philips satinelle epilator

  IMG_4909.JPG
  IMG_4907.JPG
  Jeg har efterhånden delt mange af mine ritualer og vaner med jer herlige læsere og denne i dag skal der ikke være en undtagelse:) Hvis jeg er hjemme om søndagen, så prøver jeg altid og finde tid til at ordne min negle, bryn og “fjerne hår”. Jaa, det er et spøjst udtryk, men faktum er jo, at der er hårvækst nogle steder, som man bare ikke ønsker hårvækst. Jeg har i mange år brugt voks, men er efterhånden også blevet en stor tilhænger af min epilator fra Philips. Det er en hurtig måde at fjerne hår og er man god til at gøre det jævnligt, så er det heller ikke smertefuldt. Jeg har købt philips satinelle i to størrelser og bruger dem begge flittigt. Jeg sørger altid for at afslutte behandlingen med argan olie, så området ikke bliver rødt eller irriteret.
  Jeg har købt min philips epilator i Tyrkiet, men de kan købes flere steder og blandt andet hos elgiganten.
  IMG_4908.JPG
  Den store epilator køre på strøm, mens den lille er på batterier. Jeg er rigtig glad for epilatoren og elsker denne søndags ritual, så føler jeg, at jeg er ekstra klar til den kommende uge på den gode måde:)

 • Hudpleje

  Vinderen blev shiseido

  God morgen Langfredag og alle skønne læsere:)

  Jeg må indrømme, at jeg er overrasket over at være så tidligt oppe og endnu mere overrasket over, at jeg er så frisk:) I går lykkedes det for os at holde en gennemført surpricefest for en af vores gode venner og jeg kan stadig ikke glemme hans ansigtudtryk, da han kom ind af døren til festlokalet:-D Der kommer mere info og billeder fra aftens fest på bloggen, når mine to søde fotografer er i live igen:)

  shiseido mærke

  Men inden da skal det handle lidt om plejeprodukter. Ja, dem er der er mange af, men helt specifikt, så handler det om forandringer på min hudplejeserie. Jeg havde for noget tid siden blogget om en kamp mellem to øjencreme, nemlig mit “gamle” mærke origins og det “nye” som kom fra shiseido. I kan læse indlægget ved at følge linket.
  Men tiden fløj og jeg kan smilende indrømme, at jeg er blevet rigtig glad for øjencremen fra shiseido. Jeg kan mærke, at den er meget fugtgivende samt har reduceret mørke rander under øjnene. Det skal også lige nævnes, at jeg ind i mellem har haft dage, hvor jeg på grund af træthed eller andre årsager stadig har haft mørke rander under øjnene, som kun kunne dækkes med makeup.
  Men summa summarum er, at jeg er blevet tilfreds med shiseido og har derfor valgt at køre linjen helt ud.Jeg har derfor fået købt dagcremen, tonic og renseprodukt:-) Jeg mangler natcremen, men jeg har fået prøver med hjem, som jeg gerne vil have prøvet af inden jeg køber den endelig natcreme.

  dagcreme

  Men jeg er virkelig spændt på at se, om jeg bliver ligeså tilfreds med Shiseido, som jeg i mange år har været i origins. Jeg havde brugt meget tid på at søge og læse om de forskellige produkter inden jeg tog ud og shoppede.

  shiseido tonic
  Min hud har en tendens til at blive tør, så har derfor også valgt at købe softening concentrate lotion, som virker noget atypisk end det tonic fra origins. Grunden til jeg specifikt har valgt netop denne tonic er, at den virker mere gel-agtig og udtørrer ikke huden, tværtimod. Man skal bruge produktet, når man har renset sit ansigt, men dog inden cremen påføres.

  shiseido
  Renseproduktet er købt som gentle cleanser og det viser sig, at man skal nærmest kun skal bruge en enkelt dråbe ad gangen, som skal skummes godt op med vand inden man påfører det på ansigtet. Så holder en tube da pludselig meget længere end jeg havde forestillet mig:)

  Jeg lover at vende tilbage med en melding om, hvordan det er gået med de nye shiseido produkter:)

  Rigtig god langfredag og sørg nu får at nyde solskinnet maks:)